4
• YOGHURT IOGURT
Per fer iogurt. Abans d’activar la funció, afegiu
aproximadament 100 g de iogurt fresc sencer del
supermercat a un litre de llet sencera a temperatura
ambient.
Atenció: Si feu servir llet no pasteuritzada, escalfeu-la a foc
lent abans de deixar-la refredar a temperatura ambient.
Aboqueu la barreja en pots resistents a la calor,
amb tapes resistents a la calor o film transparent
i col·loqueu-los a la reixeta situada al nivell 2.
Seleccioneu la funció i programeu una durada de
cinc hores (la temperatura no es pot canviar). Un cop
finalitzada la funció, deixeu refredar el iogurt a la
nevera durant unes quantes hores abans de servir-
lo.
• DISINFECTION ESTERILITZACIÓ
Per desinfectar biberons o gerres amb vapor.
Introduïu la reixeta o la safata de degoteig al nivell
1 i col·loqueu-hi els objectes, amb espai suficient
entre ells per tal que el vapor arribi a tot arreu.
STEAM VAPOR
Per cuinar plats naturals i sans amb vapor per tal
de conservar el valor nutricional natural dels aliments.
Aquesta funció és ideal per cuinar verdura, peix i fruita,
així com per escaldar. Tret que s’indiqui el contrari,
retireu l’embalatge i el film protector abans de ficar els
aliments al forn.
Nyoquis 90 - 100 10 - 15
3
1
Terrina de peix 75 - 80 60 - 90
2
Ous durs 90 20 - 25
3
Remolatxa 100 50 - 60
3
1
Col llombarda 100 30 - 35
3
1
Col 100 25 - 30
3
1
Mongeta blanca 100 75 - 90
3
2/1
STEAM REHEAT REESCALFAR AMB VAPOR
Per escalfar menjar preparat que estigui congelat,
refrigerat o a temperatura ambient. Aquesta funció fa
servir el vapor per escalfar de manera suau els aliments
perquè no quedin secs i mantinguin el gust original.
Per millorar-ne el resultat, deixeu reposar els aliments.
Recomanem col·locar els trossos més menuts o més fins
d’aliments al centre i els més grossos o més gruixuts
al voltant. Si feu servir la safata de cocció al vapor,
col·loqueu la safata de degoteig a sota per recollir els
líquids que desprenen els aliments.
STEAM DEFROST DESCONGELACIÓ AMB
VAPOR
Per descongelar qualsevol tipus d'aliment. Col·loqueu
aliments com ara la carn i el peix sense embalatge i
sense embolicar a la safata de cocció al vapor, al nivell
3. Col·loqueu la safata de degoteig un nivell per sota
per recollir l’aigua. Per obtenir els millors resultats, no
descongeleu completament els aliments, deixeu que el
procés finalitzi durant el temps d’espera. Recomanem
que mantingueu el pa embolicat per evitar que s'estovi
massa.
Carn
Picada
500 25 -30
30 - 35
60
A talls 20 - 25
Bratwurst 450 10 - 15 10 - 15
Aviram
Sencer 1000 60 - 70 40 - 50
Filets
500
25 - 30 20 - 25
Cuixes 30 - 35 25 - 30
Peix
Sencer 600 30 - 40 25 - 30
Filets 300 10 - 15 10 - 15
Porció 400 20 - 25 20 - 25
Verdures
Porció 300 25 - 30 20 - 25
Trossos 400 10 - 15 5 - 10
Pa
Barra de pa 500 15 - 20 25 - 30
Llesques
250
8 - 12 5 - 10
Panets 10-12 5 - 10
Pastís 400 8 - 10 15 - 20
Fruita
Mixtes 400 10 - 15 5 - 10
Baies 250 5 - 8 3 - 5
TEMPORITZADORS
Per editar els valors de temps de la funció.
MINUTEMINDER TEMPORITZADOR
Per controlar el temps sense activar una funció.
NETEJA
• SMART CLEAN
Per facilitar la neteja del compartiment de cocció.
L’ús regular evita la formació de residus que podrien
causar danys a la superfície.
• DRAIN BUIDATGE
Per buidar el bullidor i assegurar que no conté aigua
residual.
• DESCALE DESCALCIFICACIÓ
Per eliminar els residus de calç del bullidor.
Recomanem que feu servir aquesta funció a
intervals regulars.
FAVORITES PREFERIDES
Per recuperar el llistat de les 10 funcions
preferides.
SETTINGS AJUSTAMENTS
Per ajustar la configuració del forn.
Quan el mode «ECO» està activat, la brillantor de la pantalla es
redueix per estalviar energia i la llum s’apaga després d’un
minut.
Quan «DEMO» està configurat en «On» tots els
comandaments estan actius i el menú està disponible, però el
forn no s'escalfa. Per desactivar aquest mode, accediu a
«DEMO» dins del menú de «SETTINGS» i seleccioneu «Off».
Si seleccioneu «FACTORY RESET», el producte s'apaga i es
tornarà a encendre per primer cop. S'eliminaran tots els
ajustaments.