KitchenAid KONS 6625/IX Program Chart

Tipo
Program Chart
Fitxa del producte
Descripció del producte 4
Accessoris 4
Tauler de control 5
Taula de funcions del forn 6
Taula per cuinar amb grill-turbogrill 7
Taula per a cuina estàtica i amb ventilador 8
Descripció del plafó de control 10
Primer ús 10
Opcions 11
Restablir l'idioma 11
Mode de prova o demostració 12
Característiques de seguretat 12
Temporitzador 13
Funcions especials 14
Funcions professionals 15
Taula de cuina professional i especial 16
4
1. Tauler de control.
2. Ventilador (no visible).
El ventilador pot continuar funcionant fins i tot després
d'apagar l'aparell. És per refredar el forn.
3. Element de la reixa.
4. Llum posterior.
5. Element circular (no visible).
6. Ventilador.
7. Mampara posterior.
8. Element inferior (no visible).
9. Porta del forn freda.
Descripció del producte
Accessoris
Safata de degoteig Safata per al forn
Graella de ferro
Nivel
superior
Nivel
inferior
5
1. On/off - Mànec de control de selecció de funcions
2. Botó de cancel·lar la selecció o tornar a la selecció prèvia
3. Botó de confirmació
4. Mànec de control per canviar els nivells predefinits (temperatura/temps/nivells) i passar d'una funció a
una altra.
Quan acabeu de cuinar, gireu el mànec de control a 0.
Tauler de control
6
Taula de funcions del forn
Funció
Temperatura
predefinida
Temperatura
ajustable
Descripció de la funció
Llum
El llum a l’interior del forn s’encén
Escalfament
ràpid
200°C 50°C - 250°C
Per preescalfar el forn ràpidament.
Quan s’arriba a la temperatura definida, la
funció s’apaga automàticament i s’emet un
senyal per indicar el canvi automàtic del forn
a la funció ESTÀTICA.
Estàtic
200°C 50°C - 250°C
Per cuinar carn, peix i aviram a la safata del
mig.
Preescalfeu el forn a la temperatura
necessària i introduïu el menjar quan soni el
senyal que indica que el forn està a la
temperatura necessària.
Graella/
Turbograella
3 1 - 5
Per fer a la graella llonzes, salsitxes,
gratinar verdures i fer pa negre. La
funció GRILL es pot ajustar de 1 a 5 per
obtenir diferents nivells de potència.
Preescalfeu el forn durant 3-5 minuts.
La porta del forn ha d'estar tancada
mentre es cuina. Quan cuineu carn, vesseu
una mica d'aigua a la safata de degoteig
situada a la primera alçada per tal de
reduir els fums i les esquitxades de greix.
Gireu els aliments durant la cocció.
Per fer a la graella peces grans de carn
(rosbif, rostits). La funció TURBOGRILL
es pot ajustar de 1 a 5 per obtenir diferents
nivells de potència.
Preescalfeu el forn durant 3-5 minuts.
La porta del forn ha d'estar tancada mentre
es cuina. Quan cuineu carn, vesseu una mica
d'aigua a la safata de degoteig situada a la
primera alçada per tal de reduir els fums i les
esquitxades de greix. Heu de girar la carn
mentre la cuineu.
Aire calent
160°C 50°C - 250°C
Per cuinar aliments que necessiten la mateixa
temperatura de cocció sense preescalfament,
a una o més alçades (p. ex.: peix, verdura,
pastissos).
Funcions especials
Vegeu el full del programador
(a continuació).
Opcions
Vegeu el full del programador
(a continuació).
Funció professional per fer pa
Vegeu el full del programador
(a continuació).
Funció professional per fer pastissos
Vegeu el full del programador
(a continuació).
Funcions de rostit professional
Vegeu el full del programador
(a continuació).
7
Taula per cuinar amb grill-turbogrill
ALIMENTS Funció
Preescalfament
(5 minuts)
Posició
de la safata
(des de baix)
Nivell de calor
(màx.)
Temps de cocció
(minuts)
Bistecs X 3 - 4 5 30 - 40
Llonzes X 3 - 4 5 30 - 40
Salsitxes X 3 - 4 5 30 - 40
Talls X 3 - 4 5 35 - 45
Peix (rodanxes) X 3 - 4 5 30 - 40
Cuixes de pollastre X 3 - 4 5 40 - 50
Kebabs X 3 - 4 5 35 - 45
Costelletes X 3 - 4 5 35 - 45
Mig pollastre X 3 5 45 - 55
ALIMENTS Funció
Preescalfament
(5 minuts)
Posició
de la safata
(des de baix)
Nivell de calor
(màx.)
Temps de cocció
(minuts)
Mig pollastre X 3 - 4 5 45 - 55
Pollastre sencer X 3 - 4 5 60 - 70
Rostit de vedella
o de porc
X 3 - 4 5 60 - 70
Ànec X 3 - 4 5 70 - 80
Pota de xai X 3 - 4 5 70 - 80
Rosbif X 3 - 4 5 50 - 60
Patates rostides X 3 - 4 5 50 - 60
Daurada sencera X 3 - 4 5 50 - 60
8
Taula per a cuina estàtica i amb ventilador
Aliments
Funció Preescalfament
Posició
de la safata
(des de baix)
Nivell per
daurar més
Temperatura
(°C)
Te m p s
de cocció
(minuts)
Xai, cabrit
X 2 2 200 95 - 110
2 2 200 100 - 110
Rostits (vedella,
porc, bou) (1 kg)
X 2 2 200 95 - 110
2 3 200 100 - 110
Pollastre, conill,
ànec
X 2 3 200 80 - 90
2 3 200 80 - 90
Gall dindi (4-6 kg) +
nivell 3 de daurat
X 1 3 200 160 - 180
1 3 200 160 - 180
Oca (2 kg)
X 2 3 210 100 - 130
2 3 200 100 - 130
PEIX (SENCER)
(1-2 kg) Daurada,
llobarro, tonyina,
salmó, bacallà
X 2 1 200 45 - 55
2 1 200 45 - 55
PEIX (RODANXES)
(1 kg.) Peix espasa,
tonyina
X 2 2 190 40 - 50
2 2 190 40 - 50
VERDURA Pebrots i
tomàquets farcits
X 2 220 50 - 60
2 200 50 - 60
Patates rostides
X 2 3 220 50 - 60
2 3 200 50 - 60
POSTRES,
PASTISSOS, ETC.
Pastissos que pugen
X 2 180 40 - 50
X 1 170 40 - 50
9
Taula per a cuina estàtica i amb ventilador
Aliments
Funció Preescalfament
Posició
de la safata
(des de baix)
Nivell per
daurar més
Temperatura
(°C)
Te m p s
de cocció
(minuts)
Pastes farcides
(formatge)
X 2 180 80 - 90
2 170 70 - 80
Tartes
X 2 190 40 - 50
2 180 40 - 50
Strudel
X 2 200 50 - 55
1 - 3 200 50 - 55
Galetes
X 2 180 20 - 30
1 - 3 170 20 - 30
Pasta de full
X 2 180 35 - 45
1 - 3 180 35 - 45
Pastes salades
X 2 200 40 - 50
2 190 40 - 50
Lasanya
X 2 1 200 45 - 60
2 1 200 45 - 60
Pastissos de fruites
farcits, p. ex. pastís
de poma, de préssec
X 2 190 50 - 60
2 190 40 - 50
Merengues
2 90 120 - 150
1 - 3 90 120 - 150
Vol-au-vent
X 2 220 35 - 45
1 - 3 220 35 - 45
Suflé
X 2 190 40 - 50
2 180 45 - 55
10
El mànec de control de funcions es fa servir per
seleccionar les diferents funcions del forn.
Cada gir del mànec de control correspon a una
funció:
Gireu el mànec de control F quatre posicions cap a
l’esquerra. Apareixerà la paraula SETTINGS.
Si premeu el botó de cancel·lació "<<", cancel·leu
l'operació establerta i torneu a la pantalla anterior.
Quan aparegui l’opció desitjada, destacada a la
pantalla, podeu confirmar prement el botó d’”OK”
i passar a l’etapa següent del programa.
Segons la funció seleccionada, el mànec de control
de navegació "-/+" té diferents usos:
Per navegar entre els menús.
Augmentar/reduir els nivells indicats.
Navegar entre les funcions de cocció.
Augmentar/reduir el temps i la temperatura de
cocció.
Descripció del plafó de control
Configuració del rellotge
Apareix el rellotge a la pantalla.
Seleccioneu el temps desitjat amb el mànec de
control “-/+” i confirmeu la selecció prement
“OK”.
Primer ús
11
Gireu el mànec de control de funcions quatre posicions cap a l’esquerra.
Apareixeran aquestes paraules:
SETTINGS
-/+ TO CHANGE
En ordre, es pot definir:
IDIOMA (idiomes disponibles: ANGLÈS (opció de fàbrica), ALEMANY, FRANCÈS, ITALIÀ, ESPANYOL,
HOLANDÈS, SUEC, NORUEC, DANÈS, FINÈS).
RELLOTGE
•ALARMA
NITIDESA
•LLUMINOSITAT
Restabliu les opcions de lluminositat i nitidesa.
Per posar les opcions de fàbrica de lluminositat i nitidesa:
Gireu el mànec de control F cap a OFF.
Gireu el mànec de control F cap a les opcions.
Premeu el botó de control OK durant 5 segons.
Es recuperarà la configuració de fàbrica.
Opcions
Per canviar un idioma mal definit, procediu de la manera següent:
1. Poseu el mànec de control de funcions en la posició "SETTINGS", roteu fins a "Language" i confirmeu
prement "OK".
2. Seleccioneu l'idioma desitjat amb el mànec de control "-/+" i confirmeu la selecció prement "OK".
Restablir l'idioma
12
Si apareix la paraula "KitchenAid" a la pantalla, el forn és en mode de prova i els elements del forn no
s’escalfen.
Per desactivar el mode de prova o demostració, procediu de la manera següent:
1. Desendolleu el forn i torneu-lo a connectar des del corrent elèctric dins de 60 segons:
2. Gireu el botó de control On/off - Selecció de funcions fins a la posició “Llum”
3. Premeu el botó "<<"
4. Gireu el botó de control On/off - Selecció de funcions fins a la posició “0”
5. Premeu el botó "OK".
Feu el mateix per introduir el mode de prova.
Mode de prova o demostració
Bloqueig del plafó de control per seguretat infantil.
Per activar o desactivar el dispositiu de "seguretat infantil":
Premeu simultàniament els botons "<<" i "OK" durant com a mínim 5 segons.
Si està encès, el funcionament del mànec de control i els polsadors està bloquejat i apareix la icona a
la pantalla.
Nota: aquesta funció es pot activar mentre esteu cuinant.
Sol·licitud de confirmació quan es canvien les opcions
Si el mànec de control de les funcions es gira durant la cocció, el forn demana la confirmació d'aquesta
elecció per evitar canviar per accident les opcions de cocció.
Si torneu a posar el mànec de control en la seva posició original, a la pantalla apareixeran de nou les
opcions de cocció actuals.
En qualsevol cas, fins que l'usuari confirma el seu desig de canviar les opcions, el forn continua amb la
cocció.
Repòs
Per estalviar energia podeu apagar la pantalla (OFF mètode de pantalla) prement el botó "<<" amb el
mànec de control de les funcions en la posició "0". Per poder veure de nou la pantalla, premeu de nou el
botó "<<" amb el mànec de control de funcions en la posició "0".
Característiques de seguretat
13
El temporitzador només es pot fer servir quan el forn no està encès i us permet fixar un temps màxim de
3 hores 59 minuts.
Per posar el temporitzador:
1. Poseu el mànec de control de funcions en la posició "0".
2. Si gireu el mànec de control "+/-", apareixerà la paraula "TIMER".
3. Gireu el control "+/-" per fixar el temps necessari.
4. Premeu el botó "OK" per confirmar-ho i activar el temporitzador.
El temporitzador comença un compte enrere; quan s'esgota el temps indicat, se sent un senyal i apareix la
paraula "END" a la pantalla. Si premeu el botó "OK" per a la confirmació, el temporitzador s'apaga i apareix
l'hora actual a la pantalla.
Tanmateix, es pot apagar el temporitzador en qualsevol moment prement dues vegades el botó "<<".
Seleccioneu la durada de la cocció/inici diferit (excepte les funcions professionals):
el temps de cocció permet que el forn funcioni durant un període determinat. El temps màxim de cocció
que es pot programar és de 3 hores i 59 minuts.
Un cop iniciada la cocció, podeu definir el temps de cocció prement el botó "OK".
El símbol parpellejant apareix a la pantalla.
1. Gireu el control "+/-" fins que aparegui el temps de cocció necessari. Confirmeu prement "OK".
2. En aquesta etapa podeu fixar el final de la cocció de manera que el plat estigui preparat a l'hora
desitjada.
3. Si premeu el mànec de control "OK", apareix el símbol parpellejant a la pantalla.
4. Gireu el control "+/-" fins que aparegui el temps de final de cocció necessari.
Temporitzador
14
MANTENIR CALENT
Mantingueu la temperatura constant a dins del forn a 60ºC per escalfar els aliments abans de menjar. És
millor fer servir la primera posició. Es pot definir el final i la durada de la funció.
DESCONGELAR
Per descongelar aliments a temperatura ambient. Deixeu els aliments al seu embalatge per evitar que
s'assequi.
PROVAR MASSES
Mantingueu la temperatura constant a dins del forn: per fer pasta, pa, pizza.
FRUITES SEQUES
Per assecar tot tipus de fruita. Feu servir el prestatge de deshidratació, si ve inclòs als accessoris, o una
reixa de ferro amb foradets, col·locada a sobre del prestatge metàl·lic subministrat, per deixar que passi
l’aire i evitar que caiguin trossets de menjar a mesura que redueixin la mida mentre es va assecant.
VERDURA SECA
Per assecar qualsevol tipus de verdura, per exemple per preparar conserves. Feu servir el prestatge de
deshidratació, si ve inclòs als accessoris, o una reixa de ferro amb foradets, col·locada a sobre del
prestatge metàl·lic subministrat, per deixar que passi l’aire i evitar que caiguin trossets de menjar a
mesura que redueixin la mida mentre es va assecant.
BOLETS SECS
Per assecar bolets i conservar-los i fer-los servir més endavant. Feu servir el prestatge de deshidratació,
si ve inclòs als accessoris, o una reixa de ferro amb foradets, col·locada a sobre del prestatge metàl·lic
subministrat, per deixar que passi l’aire i evitar que caiguin trossets de menjar a mesura que redueixin la
mida mentre es va assecant.
IOGURT
Per preparar iogurt casolà (vegeu Receptes). És millor fer servir un plat de ceràmica amb una tapa de
ceràmica o de vidre trempat, no de plàstic.
CARN LENTA
Per cuinar carn a temperatura baixa durante més temps per obtenir resultats òptims.
COCCIÓ LENTA DE PEIX
Per cuinar peix amb delicadesa i obtenir els millors resultats.
FUNCIÓ QUICHE
Funció útil per fer quiches, pastissos dolços o salats amb un farcit humit (quiche lorraine, pastís de
formatge, etc.) Amb aquesta funció, el forn definirà automàticament el procediment de cocció i la
temperatura ideal. Només s’ha de definir manualment el temps de cocció. Normalment és d’entre 40 i
50 minuts, segons la quantitat d’ingredients utilitzats. La safata s’ha col·locar amb el forn fred, no cal
preescalfar-lo. Es poden cuinar més d’un plat a la vegada en dos nivells: si només cuineu a un nivell,
col·loqueu la graella a la segona posició, quan cuineu a dos nivells, col·loqueu les graelles a la primera i la
quarta posició.
NETEJA
És una funció creada per facilitar la neteja del forn:
- vesseu a poc a poc un màx. de 250 ml d’aigua a la part inferior del forn
- seleccioneu la funció i premeu “OK”
- al final de la funció, deixeu refredar el forn i netegeu-lo amb un drap humit.
NOTA: És millor no interrompre la cocció, per tant heu d’introduir el menjar amb el forn fred,
o amb una temperatura molt baixa, ja que el forn intentarà reiniciar la cocció des del principi i
esperarà fins que la temperatura del forn hagi tornat a la temperatura ambient. Si la cocció
s’ha d’interrompre i no podeu esperar a que el forn es refredi, us recomanem que reinicieu el
procés de cocció fent servir la funció estàtica i definint una temperatura adequada (vegeu la
taula de cocció de la pàgina 8).
Funcions especials
15
Si poseu el control "Selecció de funcions" a una de les funcions professionals "PRO", podreu accedir a les
funcions de cocció professional predefinides. Podeu seleccionar la recepta que vulgueu entre les 15
receptes memoritzades fent servir el botó de control “+/-“. Premeu "OK" per seleccionar la funció i
començar a cuinar.
Consulteu les Receptes per obtenir informació sobre l'ús d'aquestes funcions.
Les funcions disponibles es mostren a continuació. Els temps i les temperatures de cocció de cada funció
es mostren a les següents taules.
Per a les receptes de la funció de rostit professional, podeu cuinar establint el temps de cocció necessari.
Funcions professionals per fer pa
Tr a d i c . p a
Pa de malt
Pa de pizza
Pizza fina
Focaccia
Palets de pa
Funcions professionals per fer pastissos
Bunyols
Croissant
Pa de pessic
Plum-cake
pasta trencada
Funcions de rostit professional
Vedella - porc
Rosbif poc fet
Rosbif mig fet
Pollastre rostit
Gall dindi rostit
Funcions de personalització
Ús de les funcions que es poden personalitzar:
Seleccioneu la temperatura de cocció.
Espereu que el forn es preescalfi.
Després d’introduir el menjar al forn i confirmar amb el botó d’ok, seleccioneu els temps de cocció
(vegeu l’apartat “temporitzador” de la pàg. 13).
Funcions professionals
16
Taula de cuina professional i especial
Funció professional
FER PA
Preescalfament
Posició de la safata
(des d'avall)
Temperatura
(°C)
Temps de cocció
(minuts)
Tr a d i c . p a Automàtic 190 40 - 50
Pa de malt Automàtic 195 40 - 50
Pa de pizza Automàtic 195 30 - 40
Pizza fina Automàtic 230 12 - 20
Focaccia Automàtic 205 35 - 40
Palets de pa Automàtic 180 20 - 30
Funció professional
FER PASTISSOS
Preescalfament
Posició de la safata
(des d'avall)
Temperatura
(°C)
Temps de cocció
(minuts)
Bunyols Automàtic 170 30 - 40
Croissant Automàtic 160 20 - 30
Pa de pessic Automàtic 170 30 - 40
Plum-cake Automàtic 160 75 - 85
Pasta trencada Automàtic 170 25 - 35
Funció professional
ROSTIR
Preescalfament
Posició de la safata
(des d'avall)
Temperatura
(°C)
Temps de cocció
(minuts)
Vedella - porc Automàtic 205 60 - 90
Rosbif poc fet Automàtic
2a graella +
1a safata del forn
215 35 - 45
Rosbif mig fet Automàtic
2a graella +
1a safata del forn
215 50 - 60
Pollastre rostit Automàtic 205 55 - 65
Gall dindi rostit Automàtic 185 140 - 180
Funcions especials Preescalfament
Posició de la safata
(des d'avall)
Temperatura
(°C)
Temps de cocció
(hores)
Provar masses no 40 1 - 2
Cocció lenta no 85 - 95 3 - 5
Iogurt no 65 - 47 6 - 8
Fruita seca no tots els nivells 80 8
Verdures seques no tots els nivells 60 7
Bolets secs no tots els nivells 50 7
5019 710 01120
Printed in Italy
n
09/11
CA
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20

KitchenAid KONS 6625/IX Program Chart

Tipo
Program Chart