22
MANTENIMENT I NETEJA
LA NETEJA ÉS L’ÚNIC MANTENIMENT que normalment
es necessita.
APTES PER AL RENTAVAIXELLES:
S
UPORT DEL PLAT GIRATORI.
P
LAT GIRATORI DE VIDRE.
M
ÀNEC “CRISP”.
SI EL FORN DE MICROONES NO ES MANTÉ en bones
condicions de neteja s’afavorirà un deteriora-
ment de la superfície que podria afectar nega-
tivament en la vida útil de l’aparell i podria do-
nar lloc a una situació de risc.
N
O FEU ÚS D’ESPONGES METÀL·LIQUES,
PRODUCTES DE NETEJA ABRASIUS,
teixits aspres, etc., perquè
poden fer malbé la placa
de comandament, així com
les superfícies interiors i exteriors del forn. Feu
servir una esponja amb un detergent suau o
un paper de cuina amb un esprai netejador de
vidres. Apliqueu l’esprai netejador de vidres a
un paper de cuina.
NO APLIQUEU L’ESPRAI directament sobre la
superfície del forn.
A
INTERVALS REGULARS, especialment si
s’han produït vessaments, traieu
el plat giratori i el suport del plat
giratori i passeu-hi un drap per
netejar el forn.
AQUEST FORN S’HA DISSENYAT per funcionar amb el
plat giratori ben col·locat al seu lloc.
N
O FEU SERVIR el forn de microones quan
s’ha tret el plat giratori per a la seva neteja.
F
EU SERVIR UN DETERGENT SUAU, aigua i un drap per
netejar les superfícies interiors, la part frontal i
posterior de la porta i l’obertura de la porta.
N
O DEIXEU QUE EL GREIX o les partícules de
menjar s’acumulin al voltant de la porta.
N
O FEU SERVIR APARELLS DE NETEJA A VAPOR per
netejar el vostre aparell.
S
I AFEGIM UNA MICA DE SUC DE LLIMONA a una tassa
d’aigua i la col·loquem al plat giratori per fer-la
bullir durant uns minuts aconseguirem elimi-
nar les males olors de dins del forn.
SI ALGUNA TACA NO MARXA, feu bullir una tassa
d’aigua a l’interior del forn durant 2 o 3 minuts.
El vapor reblanirà les marques.
NETEJA DELICADA:
E
L PLAT “CRISP” ha de netejar-se
amb aigua i sabó. Les zones
més tacades poden nete-
jar-se amb una esponja i un
detergent suau.
SEMPRE deixeu que el plat “Crisp” es refredi
abans de netejar.
NO submergiu ni esbandiu el plat “Crisp”
amb aigua mentre encara està calent. Un
refredament ràpid el pot fer malbé.
NO FEU SERVIR ESPONGES METÀL·LIQUES. Això
ratllaria la superfície.
E
L GRATINADOR (“GRILL”) no necessita neteja,
ja que la intensitat de la calor cremarà qualse-
vol esquitx, però la superfície del damunt pot
necessitar una neteja regular. Això s’ha de fer
amb aigua tèbia, detergent i una esponja. Si no
es fa servir regularment el gratinador, hauria
d’engegar-se durant 10 minuts cada mes.