FR
Informations concernant les plaques de cuisson domestiques électriques - UE n° 66/2014
IT
Informazioni relative ai piani cottura elettrici per uso domestico - UE n° 66/2014
CS
Informace týkající se elektrických varných desek pro domácnost - UE n° 66/2014
NL
Informatie met betrekking tot huishoudelijke elektrische kookplaten - UE n° 66/2014
DA
Oplysninger for elkogeplader til husholdningsbrug - UE n° 66/2014
PL
Informacje dotyczące domowych płyt grzejnych elektrycznych - UE n° 66/2014
DE
Informationen zu elektrischen Haushaltskochmulden - UE n° 66/2014
PT
Informações relativas a placas elétricas domésticas - UE n° 66/2014
EL
Πληροφορίες για οικιακές ηλεκτρικές εστίες - UE n° 66/2014
SK
Informácie v prípade elektrických varných dosiek pre domácnosť - UE n° 66/2014
EN
Information for domestic electric hobs - UE n° 66/2014
SV
Information om elektriska hällar för hushållbruk - UE n° 66/2014
ES
Información sobre las placas de cocina domésticas eléctricas - UE n° 66/2014
Symbol Unit
FR: Sym bole CS: Z načka DA: Symbol DE: Symbol EL: Σύμβολ ο EN: Symbol ES: Símbolo IT: Simbolo NL: Symbool PL: Oznaczenie PT: Símbolo SK: Symbol SV: Symbol.
FR: Valeur CS: Hodnota DA: Værdi DE: Wert EL: Αριθμητική τιμή EN: Value ES: Valor IT: Valore NL: Waarde PL: Wartość PT: Valor SK: Hodnota SV: Värde.
FR: Unité CS: Jednotka DA: Enhed DE: Einheit EL: Μονάδα EN: Unit ES: Unidad IT: Unità di misura NL: Eenheid PL: Jednostka PT: Unidade SK: Jednotka SV: Enhet.
FR: Identifi cation du modèle CS : Identi fikac e mod elu DA : Modelidentifikation DE : Modellkennung EL: Ταυτοποίηση μοντέλου EN: Model identification ES: Identificación del modelo IT: Identificativo del modello NL: Identificatie van het
model PL: Identyfikator modelu PT: I dentific ação d o modelo SK : Id enti fiká cia m odelu SV: Model lbeskrivning.
FR: Plaque signalétique CS: Výrobní štítek DA:Typeskiltet DE: Typenschild EL: πλακέτα σήμανσης EN: Rating plate ES: Placa de características IT: Etichetta segnaletica NL: Identificatieplaatje PL: Tabliczka znamionowa PT: Placa
sinalética
SK: Typový štítok SV: Märkskylt
FR: Type de plaque CS: Typ varné desky DA: Kogepladetype DE: Art der Kochmulde EL: Τύπος εστίας EN: Type of hob ES: Tipo de placa de c ocin a IT: Tip ologia di pi ano cot tur a NL: Type kookplaat PL: Typ p łyty grzejn ej PT : Tipo de
placa SK: Typ varnej dosky SV: Typ av häll.
**
FR: Induction CS: Indukce DA: Induktion DE: Induktion EL: Επαγωγή EN: Induction ES: Inducción IT: Induzione NL: Inductie PL: Indukcji PT: Indução SK: Indukcie SV: Induktion.
W
FR: puis sance total e CS: celkový vý kon DA: t otale effekt DE: Gesamt leistung EL: συνολικής ισχύος E N: t otal p ower E S: potenc ia total I T: p otenza total e NL: totaal verm ogen PL: całkowita moc PT: potência total SK: celkový výkon SV:
total effekt
FR: Nomb re de zones et/ou aires de cui sson C S: P očet varných zón a/nebo ploch DA: Antallet af kogezoner og/eller -områder DE: Anzahl der Kochzonen und/oder Kochflächen EL: Πλ ήθος ζωνών και/ή περιοχών μαγειρέματος EN:
Num ber of c ooking zones an d/or areas ES : Número d e selectores d e los foc os y/o zonas de c occ ión IT: Num ero di z one e/o aree di cottura NL: Aant al kookz ones en/ of -gebieden P L: L icz ba pól lub obszarów grzejnyc h PT: Número de zonas
e/ou áreas de c ozedura SK: Počet zón a/alebo pl ôch na varenie na varenie SV: A ntal kokzoner och/ eller områden.
FR:Technologie de chauffage (zones et aires de cuisson par induction, zones de cuisson conventionnelle, plaques électriques) CS:Technologi e ohřevu (indukční varné zóny a varné plochy, sálavé varné zóny, pevné plotny)
DA:Opvarmningsteknologi (induktionskogezoner og -kogeområder, strålingskogezoner, massekogeplader) DE:Heiztechnik (Induktionskochzonen und -kochflächen, Strahlungskochzonen, Kochplatten) EL:Τεχνολογ ία θέρμανσης
(επαγωγικές ζώνες και περιοχές μαγειρέματος, ζώνες μαγειρέματος διά ακτινοβολίας, συμπαγείς πλάκες μαγειρέματος) EN:Heating technology (induction cooking zones and cooking areas, radiant cooking zones, solid plates)
ES:Tec nologí a de calentamien to (focos y zon as de cocci ón por inducc ión, focos de coc ción por r adiac ión, placas m aciz as) IT :Tecnologia di riscaldament o (zone d i cot tur a e aree di cott ura a induzi one, zone di c ott ura radianti, piastr e
met alli che) NL:V erwarmi ngst echn ologi e (ind uct ie-kookzones en -kookgeb ieden, keram isc he en halogeenkookzones, vaste kookplat en) P L:T echn ologia grzejna (indukc yjne p ola lu b obszary grz ejne, prom iennikowe pola grzejne, płyty lite)
PT: Tecnologi a de aquec im ento ( zonas e áreas de c ozedura por indução, zonas de cozedura radiant e, pl acas sólidas) SK:T echnológi a ohrevu (indukčné zóny a plochy na varenie, sálavé zóny na varenie, pevné platne) SV:Värmeteknik
(induktionszoner och -områden, strålningszoner, fasta kokplattor).
1
Ø
cm
2
Ø
cm
3
Ø
cm
4
Ø
cm
5
Ø
cm
6LxW cm
7LxW cm
1EC
electric cook ing
Wh/kg
2EC
electric cook ing
Wh/kg
3EC
electric cook ing
Wh/kg
4EC
electric cook ing
Wh/kg
FR: Consom mation d ’énergie par zone ou ai re de c uiss on cal cul ée par kg CS: Spot řeba energie na varnou zónu nebo plochu přepočtenou na kg DA:Energiforbrug pr. kogezone eller -område beregnet pr. kg DE:Energieverbrauch je Kochzone
oder -fläche je kg EL:Κατανάλωση ενέργειας ανά ζώνη ή περιοχή μαγειρέματος υπολογισμένη ανά kg EN:Energ y consumption per c ooking zone or area calc ulat ed per k g ES :Consumo de energía por foco o zona d e cocción, calculado por
kg IT:Con sum o energet ic o per zona o area di c ottura cal colato al kg NL:Energ ieverb ruik per kookzone of -gebied, bereken d per kg PL:Zużycie energii dla każdego pola lub każdego obszaru grzej nego w przel iczeniu n a kilogramy
PT: Consu mo de energia por zona ou área de c ozedura, c alcu lado por kg SK:V ypočítaná spotreba energie na zónu alebo plochu na varenie na kg SV:Energiförbrukning per kokzon eller område beräknat per kg.
5EC
electric cook ing
Wh/kg
6EC
electric cook ing
Wh/kg
7EC
electric cook ing
Wh/kg
EC
electric h ob
Wh/kg
FR: Consom mation d ’énergie de la plaque de c uisson, c alcu lée par kg CS :Spotřeba en ergie v arné desky přepočtená na kg DA:Kogepladens energiforbrug beregnet pr. kg DE:Energieverbrauch der Kochmulde je kg EL:Κατανάλωση
ενέργειας από την εστία υπολογισμένη ανά kg EN: Energy con sum pti on for t he hob c alculated per kg ES:Consumo d e energí a de la placa, calculado por kg IT: Consu mo energeti co del piano cott ura c alcolato per kg NL:En ergiev erbruik van
de kookplaat, berekend per kg PL: Zużyc ie ener gii przez p łytę grzejną w przeliczen iu na kg PT :Consumo de energia da pl aca calculado por kg SK :Spotreb a energi e varnej dosky vypočítaná na kg SV:Hällens energiförbrukning beräknad per
kg.
FR: Pour les zones ou aires de cuisson non ci rcu laires: di amètre de l a surface ut ile par zone ou ai re de c uiss on élec trique, arrondi aux 5 mm les plus proches CS:U nekruhových varných zón nebo ploch: délka a šířka užitečné plochy
povrc hu jednotlivý ch elektricky ohřívaných varných zón nebo ploch zaokrouhlené na nejbližších 5 mm DA:For kogezoner eller -områder, der har en anden form end rund: længde og bredde på anvendeligt overfladeareal pr. elopvarmet
kogezone eller -område, afrundet til nærmeste 5 mm DE:Bei nicht kreisförmigen Kochzonen oder -flächen: Länge und Breite der nutzbaren Oberfläche für jede elektrisch beheizte Kochzone und jede elektrisch beheizte Kochfläche, auf
5 mm genau. EL:Για μη κυκλικές ζώνες ή περιοχές μαγειρέματος: μήκος και πλάτος της ωφέλ ιμης επιφάνειας ανά ηλεκτρικά θερμαινόμενη ζώνη ή πε ριοχή μαγειρέματος, στρογγυλοποιημένα στα πλησιέστερα 5 mm . EN:For non-circular
cooki ng zones or areas: length and width of useful surface area per elect ric heated cooki ng zone or area, r ounded to th e nearest 5 m m ES:P ara focos o zonas d e cocción no ci rcu lares: ancho y largo de la superfi cie útil de cad a foco o zon a
de coc ción elé ctr ica, redondeados a la fracc ión de 5 m m m ás c ercan a IT: Per l e zone o le aree di c ottura non circolari: lunghezza e larghezza della su perfi cie u til e per c iascuna zona di cottura elettrica, arrotond ata ai 5 mm più vicini NL:V oor
niet -ci rkelvormi ge kookzones of -gebieden : len gte en breedt e van de nutt ige kookoppervlakte p er elekt risch ver warm d(e) kookzone of -gebied, afgerond tot op 5 mm PL:W przypadku nieowalnych pól lub obszarów grzejnych: długość i
szerokość powierzchni użytkowej dla każdego elektryc znego p ola lu b obszaru grzejnego, w zaok rągleni u do 5 mm PT: Para zonas ou áreas de cozedura não ci rcu lares: com pri ment o e larg ura da superfí ci e útil por zona ou área de cozed ura
aquec ida eletricamente, arredondados par a os 5 m m m ais p róxim os SK:V prí pade nekruhový ch zón alebo plôch na varenie: dĺžka a šírka plochy užitočného povrchu na elektricky ohrievanú zónu alebo plochu na varenie, zaokrúhlené na
najbližších 5 m m SV:För icke-cirkelformade kokzoner eller områden: längd och bredd för användbart ytområde per elektriskt uppvärmd kokzon, avrundat till närmaste 5 mm.
FR: Pour les zones ou aires de cuisson circulaires: diam ètr e de la su rface utile par zone de cu isson électrique, ar rondi aux 5 m m les plus proches CS:U kruhových varných zón nebo ploch: průměr užitečné plochy povrchu jednotlivých
elekt ricky ohřívanýc h varných zón zaokrouhlený na nejbližší ch 5 mm DA:For runde kogezoner eller -om råder: diameter på anvendeligt overfladeareal pr. elopvarmet kogezone, afrundet til nærm este 5 mm DE:Bei kreisförmigen Koc hzonen
oder -flächen: Durc hmesser der nutz baren Oberfläche für jed e elektrisc h beheizte K ochzone, auf 5 mm gen au. E L:Για κυκλικές ζώνες ή περιοχές μαγειρέματος: διάμετρος της ωφέλιμης επιφάνειας ανά ηλεκτρικά θερμαινόμενη ζώνη
μαγειρέματος, στρογγυλοποιημένη στα πλησιέστερα 5 mm EN:For circul ar cooking zones or area: diam eter of usefu l sur face area p er elec tri c heat ed cooking zone, rou nded t o the nearest 5 mm ES :Para focos o zonas de c occ ión
cir cul ares: diám etro de la superficie útil de cada foco de c occ ión el éct ric a, redondeado a la fracció n de 5 m m más cerc ana IT :Per le zone o l e aree di cott ura c irc olari: diametro dell a superficie utile per ciascuna z ona di cott ura elettrica,
arrotondata ai 5 m m pi ù vicini NL: Voor c irkelvorm ige kookzones of -gebi eden: diam eter van de nutti ge kookoppervlakte per elektrisc h verw arm de kookzon e, afgerond tot op 5 mm PL: W przypadku owalnych pól lub obszarów grzejnych :
średnica powierzchni użyteczn ej dla każdego pol a grzej nego elektryczneg o, w zaokrąglen iu do 5 mm PT:Para zonas ou á reas de c ozedur a cir cul ares: diâm etro da super fíc ie út il por zona de cozedura aquec ida el etricam ente, arredon dado
para os 5 mm mais próximos SK:V prípade kruhových zón alebo plôch na varenie: priemer plochy užitočného povrchu na elektricky ohrievanú zónu na varenie, zaokrúhl ený na najbližšíc h 5 mm SV:För cirkelformade kokzoner eller
områden: diameter för användbart ytområde per elektriskt uppvärmd kokzon, avrundat till närm aste 5 mm.
Rating plate
Model identification
Type of hob
Value
Energy consumption for the hob
calculated per kg
Induction **
Induction **
For non-circular cooking zones or
areas: length and width of useful
surface area per electric heated
cooking zone or area, rounded to the
nearest 5 mm
Number of cooking zones and/or areas
Heating technology (induction cooking
zones and cooking areas, radiant cooking
zones, solid pla tes)
For circular cooking zones or area:
diameter of useful surface area per
electric heated cooking zone,
rounded to the nearest 5 mm
Total power
7400
LL6Z0X1B
7400
4
16
21
40x23
171,1
174,8
184,3
176,7
LL6Z0X1B