CA21
TAULA DE NIVELLS DE POTÈNCIA
Nivell de potència Tipus de cocció Nivell d'ús
(indica l'experiència i els hàbits de cocció)
Potència màx.
Boost Escalfament ràpid
Ideal per augmentar ràpidament la temperatura a ebullició ràpida en el cas de l'aigua o líquids de
cocció que s'escalfen ràpidament
8-9 Fregir - bullir
Ideal per daurar, iniciar la cocció, fregir productes ultracongelats, bullir ràpidament
Potència alta
7-8 Daurar - saltar - bullir - rostir
Ideal per saltar, bullir de manera contínua, cuinar i rostir (durant un període de temps breu, 5-10 minuts)
6-7
Daurar - coure - guisar - saltar -
rostir
Ideal per saltar, bullir suaument, cuinar i rostir (durant un període de temps breu, 10-20 minuts),
accessoris de preescalfament
Potència
mitjana
4-5 Coure - guisar - saltar - rostir
Ideal per guisar, mantenir un bull suau, coure (durant un període de temps llarg). Salsar pasta
3-4
Coure - bullir a foc lent -
espessir - salsar
Ideal per a receptes que triguen a cuinar-se (arròs, salses, rostits, peix) amb líquids (aigua, vins, brou,
llet), salsar pasta
2-3
Ideal per a receptes que triguen a cuinar-se (quantitats inferiors a 1 litre: arròs, salses, rostits, peix) amb
líquids (p. ex. aigua, vins, brou, llet)
Potència baixa
1-2
Fondre - descongelar -
mantenir el menjar calent -
salsar
Ideal per desfer mantega, desfer xocolata suaument, descongelar productes petits i mantenir calent el
menjar acabat de cuinar (salses, sopes, sopa minestrone)
1
Ideal per mantenir calent el menjar acabat de cuinar, salsar risottos i mantenir calents els plats (amb un
accessori adequat per a la inducció)
APAGAT
Potència
zero
Superfície de suport
Placa en mode de repòs o d'apagat (possible calor residual per finalització de la cocció, indicada per una "H")
Funció Descripció de la funció
Ebullició a foc
lent
Identifica automàticament un nivell de potència adequat per bullir a foc lent receptes que triguen a cuinar-se. Adequat per cuinar
salsa de tomàquet, guisats, sopes, minestrone, mantenir un nivell de cocció controlat (ideal per coure al bany maria). Evita que el
menjar sobreïxi en bullir o que s'enganxi al fons i es cremi, com sol passar amb aquestes receptes. Feu servir aquesta funció després
d'haver fet bullir l'olla.
Fusió
Identifica automàticament un nivell de potència adequat per fondre lentament productes delicats tot mantenint-ne la qualitat
sensorial (xocolata, mantega, etc.).
Funció "Bull
automàtic" per
fer bullir l'aigua
Identifica automàticament quan l'aigua arriba al punt d'ebullició i redueix la potència per mantenir el bull fins que s'afegeixi el
menjar. Quan l'aigua arriba al punt d'ebullició, se sent un senyal acústic, i llavors poden afegir-se els ingredients (condiments, pasta,
arròs, verdura, carn o peix que cal bullir), però també confitures casolanes i accessoris que cal esterilitzar.
Multizone
Aquesta funció combina dues zones de cocció i us permet aprofitar l'àrea de superfície combinada per posar-hi receptacles o graelles
grans de cocció de forma rectangular o ovalada. Per rostir peces grans de menjar (per exemple, broquetes, verdures com la xicoira,
bistecs, salsitxes de Frankfurt).
Per receptes de cuina com costelles rostides o peixos sencers, generalment acompanyats de salses o brou, per a les qual es fan servir
plats a la cassola/rostidors de peix/cassoles