CA10
CODI D'ERROR DESCRIPCIÓ CAUSES POSSIBLES ELIMINACIÓ D'ERRORS
La placa s'apaga i després de 30 segons
emet un senyal acústic cada 10 segons.
Pressió permanent a la zona de control. Aigua o estris de cuina a la zona de
control.
Netegeu la zona de control.
C81, C82, C83 El tauler de control s'apaga degut a
temperatures excessivament altes.
La temperatura interna dels
components electrònics és massa alta.
Espereu fins que la placa es refredi
abans de tornar-la a fer servir.
F42 o F43 El voltatge de la connexió és incorrecte. El sensor detecta una discrepància entre
el voltatge de l'aparell i el de la xarxa
elèctrica.
Desconnecteu la placa de la xarxa
elèctrica i comproveu la connexió
elèctrica.
F12, F21, F25, F36, F37, F40, F47, F56,
F58,
F60, F61, F62, F63, F64
Truqueu al servei postvenda i especifiqueu el codi d'error.
TAULA DE NIVELLS DE POTÈNCIA
Nivell de potència Tipus de cocció Nivell d'ús
(indica l'experiència i els hàbits de cocció)
Potència màx.
Boost Escalfament ràpid
Ideal per augmentar ràpidament la temperatura a ebullició ràpida en el cas de l'aigua o líquids de
cocció que s'escalfen ràpidament
8-9 Fregir - bullir Ideal per daurar, iniciar la cocció, fregir productes ultracongelats, bullir ràpidament
Potència alta
7-8 Daurar - saltar - bullir - rostir Ideal per saltar, donar un bull, cuinar i rostir (durant un període de temps breu, 5-10 minuts)
6-7
Daurar - coure - guisar - saltar
- rostir
Ideal per saltar, donar un bull suau, cuinar i rostir (durant un període de temps breu,
10-20 minuts), accessoris de preescalfament
Potència
mitjana
4-5 Coure - guisar - saltar - rostir Ideal per guisar, mantenir un bull suau, coure (durant un període de temps llarg). Salsar pasta
3-4
Coure - bullir a foc lent -
espessir - salsar
Ideal per a receptes que triguen a cuinar-se (arròs, salses, rostits, peix) amb líquids (aigua, vins,
brou, llet), salsar pasta
2-3
Ideal per a receptes que triguen en cuinar-se amb líquids (menys d'un litre de volum: arròs,
salses, rostits, peix) (p. ex. aigua, vins, brou, llet)
Potència baixa
1-2
Fondre - descongelar -
mantenir el menjar calent -
salsar
Ideal per desfer mantega, desfer xocolata suaument, descongelar productes petits.
1
Ideal per mantenir calentes petites porcions de menjar acabat de cuinar o per servir plats calents i
salsar risottos.
APAGAT
Potència
zero
Superfície de suport
Placa en mode de repòs o d'apagat (possible calor residual per finalització de la cocció, indicada
per una "H").
Funció Descripció de la funció
Ebullició a foc
lent
Identifica un nivell de potència adequat per bullir a foc lent receptes que triguen a cuinar-se. Adequat per cuinar salsa de
tomàquet, guisats, sopes, minestrone, mantenir un nivell de cocció controlat (ideal per coure al bany maria). Evita que el
menjar sobreïxi en bullir o que s'enganxi al fons i es cremi, com sol passar amb aquestes receptes.
Feu servir aquesta funció després d'haver fet bullir l'olla.
Fusió
Identifica un nivell de potència adequat per fondre lentament productes delicats tot mantenint-ne la qualitat sensorial
(xocolata, mantega, etc.).
Bull automàtic
Identifica automàticament quan l'aigua arriba al punt d'ebullició i redueix la potència per mantenir el bull fins que s'afegeixi
el menjar. Quan l'aigua arriba al punt d'ebullició, se sent un senyal acústic que indica a l'usuari que pot afegir els ingredients
necessaris (como ara condiments, pasta, arròs, verdura, carn o peix que cal bullir), però també confitures casolanes i accessoris
que cal esterilitzar.
Multizone
Aquesta funció combina dues zones de cocció amb la finalitat que disposeu d'una superfície de cocció més gran on hi podreu
posar contenidors rectangulars i ovalats o paelles.
Per gratinar aliments grans o diversos aliments alhora (peix, broquetes, verdures, bistecs, salsitxes de Frankfurt).
Per cuinar receptes amb líquids o brous, com ara costelles rostides o peixos sencers a a la cassola/rostidors de peix/cassoles.