2
DESCRIPCIÓN
BESKRIVELSE
UTILIZACIÓN (VÉASE FIG. 1 A 5)
ANVENDELSE (FIG.1 TIL FIG.5)
GUARDAR EL CABLE (VÉASE FIG.6)
OPBEVARING AF STRØMKABLET (FIG.6)
LIMPIEZA DEL APARATO (VÉANSE LAS FIG. 7 Y 8)
RENGØRING AF APPARATET (FIG.7 OG FIG.8)
CONSEJOS DE UTILIZACIÓN
ANBEFALINGER TIL ANVENDELSE
A Bloque motor
B Junta estanqueidad
C Cuchilla
D Bol de plástico
E *Base antideslizante y tapa
(según modelo)
A Motorenhed
B Tætningslåg
C Kniv
D Plastikbeholder
E *Skridsikker base og dæksel
(afhængigt af model)
Manipular la cuchilla con precaución ya que las láminas son muy cortantes.
No hacer funcionar el aparato en vacío.
Preparaciones semilíquidas: no sobrepase el nivel máximo del recipiente
Consejos para obtener buenos resultados: Trabaje por impulsos. Si los
pedazos de alimentos quedan pegados sobre la pared de bol (jamón,
cebollas...), despegar los pedazos con una espátula, repártalos en el bol y
efectuar 2 ó 3 impulsos suplementarios.
Vær forsigtig i forbindelse med håndteringen af knivene, da de er meget skarpe.
Brug ikke apparatet, når det er tomt.
Halvflydende blandinger: Fyld ikke over skålens maks. niveau. Tips til bedre
resultater: Arbejd med impulser. Hvis madstykker sætter sig fast på siderne
i beholderen (skinke, løg m.m.), anvend dejskraberen til at løsne dem, og
fordel dem rundt i beholderen, inden 2 eller 3 yderligere impulser køres.
ES
DA