6
SUPERFÍCIES EXTERIORS
• Netegeu les superfícies amb un drap de microbra humit.
Si hi ha molta brutícia, afegiu-hi unes gotes de detergent pH
neutre. Per acabar, passeu-hi un drap sec.
• No feu servir detergents corrosius o abrasius. Si qualsevol
d’aquests productes entra en contacte sense voler amb
l’aparell, netegeu-lo immediatament amb un drap humit de
microbra.
SUPERFÍCIES INTERIORS
• Després de cada ús, espereu que el forn es refredi abans de
netejar-lo i feu-ho preferiblement quan encara estigui una
mica calent per eliminar els residus i taques de les restes de
menjar. Per assecar la condensació que s’hagi format com a
resultat de la cocció d’aliments amb un alt contingut d’aigua,
deixeu que el forn es refredi completament i després passeu-
hi un drap o una esponja.
• La porta es pot treure fàcilment i tornar a col·locar per
facilitar la neteja del vidre.
WWW
• Netegeu el vidre de la porta amb un detergent líquid adient.
• La resistència superior del grill es pot abaixar per netejar el
sostre del forn.
ACCESSORIS
Poseu els accessoris en remull amb aigua amb detergent
després de fer-los servir i manipuleu-los amb cura i amb
guants de forn si encara són calents. Els residus de menjar es
poden eliminar fàcilment amb un raspall o una esponja.
No empreu aparells de neteja
amb vapor.
Feu servir guants de protecció
durant totes les operacions.
Dugueu a terme les operacions
necessàries amb el forn fred.
Desconnecteu l’aparell de la
xarxa elèctrica.
No feu servir fregalls metàl·lics,
fregalls abrasius o productes de
neteja abrasius/corrosius, ja que
podrien danyar la superfície de
l’aparell.
MANTENIMENT I
NETEJA
Descarregueu la Guia d’ús i cura a
docs.hotpoint.eu per obtenir més informació
COM LLEGIR LA TAULA DE COCCIÓ
La taula indica la millor funció, els accessoris i
quin nivell cal fer servir per cuinar diferents tipus
d’aliments. El temps de cocció comença a comptar
quan es posa l’aliment al forn, sense tenir en compte
el preescalfament (quan calgui). Les temperatures
i temps de cocció són aproximats i depenen de la
quantitat de menjar i el tipus d’accessori utilitzat. Feu
servir els valors recomanats més baixos per començar
i, si l’aliment no és prou cuit, podeu augmentar
els valors. Feu servir els accessoris subministrats i
preferiblement motllos i safates de forn de metall i
color fosc. També podeu fer servir estris i accessoris
de pyrex o ceràmica, però tingueu en compte que els
temps de cocció seran lleugerament més llargs.
COCCIÓ SIMULTÀNIA DE DIFERENTS ALIMENTS
La funció «Forn de convecció» permet cuinar
diferents aliments al mateix temps (per exemple: peix
i verdures), en diferents nivells. Retireu els aliments
que requereixin menys temps de cocció i deixeu al
forn els que necessitin més temps.
Descarregueu la Guia d’ús i cura a
docs.hotpoint.eu per obtenir més informació
CONSELLS ÚTILS
1. Traieu la resistència del seu allotjament i després
abaixeu-la.
2. Per tornar a col·locar la resistència al seu lloc,
aixequeu-la, estireu-la lleugerament cap a vosaltres
i assegueu-vos que la pestanya superior sigui al seu
allotjament.
ABAIXAR LA RESISTÈNCIA SUPERIOR